Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Klinikchef till Jämtland

Arbetsuppgifter

Vi är en affärsdriven verksamhet med kunden i fokus. I din roll som klinikchef kommer du att leda och vidareutveckla verksamheten där du har personalansvar och ekonomiskt ansvar. Målsättningen för verksamheten är en bra och produktiv arbetsmiljö för alla medarbetare på mottagningen vilket ska leda till en ekonomi i balans. Tjänsten innebär stora möjligheter till verksamhetsutveckling och ett stort engagemang kommer att vara nödvändigt.

Som klinikchef i Jämtland ingår du i Region Nord där du tillsammans med övriga klinikchefer och regionchef ingår i regionledningsgruppen. Från vårt huvudkontor i Jönköping finns även stöd i form av HR-partner, löneadministratör, ekonomiavdelning med flera.

Anställningen är en tillsvidareanställning med ett tidsbegränsat förordnande som klinikchef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap. Som klinikchef har du en stor lojalitet mot dina medarbetare och organisationen. Du har en utmärkt kommunikationsförmåga, lyssnar gärna på erfarna medarbetare men har också mod att ta nya beslut och tar ansvar för dessa.

Du är intresserad och engagerad i både verksamhet och medarbetare och har ett tydligt driv och ett affärsmässigt tänk i ditt arbete. Du har förmågan att bedriva ett verklighetsnära och inkluderande ledarskap med pragmatisk inställning. Du har ett helhetsperspektiv och leder verksamheten enligt fattade beslut och organisationens vision och policy samtidigt som du ser varje individ och låter alla komma till tals för att skapa engagemang och delaktighet.

Tidigare erfarenhet av ledarskapsarbete är ett krav.

Tidigare erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete och kännedom om branschen är meriterande.

B-körkort, liksom flytande tal och skrift i svenska och kommunikativ i engelska är ett krav för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Dagtid
  • Tillträde: Tillsvidareanställning med tidsbegränsat förordnande som tillförordnat klinikchef. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Om Jordbruksverket

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling.

Välkommen till Distriktsveterinärerna i Jämtland! Praktiken är blandad med lika delar smådjur, häst och produktionsdjur. Mottagningen är en av de större i region Nord, och täcker hela Jämtlands fältverksamhet. 3 dagar per vecka har vi mottagning för häst på travet i Östersund, vi har mottagning för smådjur dagligen i Brunflo och dessutom en omfattande fältverksamhet med produktionsdjur och häst. På mottagningen arbetar i dagsläget 12 veterinärer, 3 legitimerade djursjukskötare och 3 djurvårdare.

Ansökan

  • Sista ansökningsdag: 2024-08-15
  • Arbetsgivarens referensnummer: 7.1.6-10771/2024

Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!