Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Distriktsveterinärerna rekommenderar att du har ditt djur försäkrat!

Ibland kan det bli höga kostnader i samband med sjukdom eller skador och det kan vara en trygghet att man vid sådana tillfällen inte behöver bekymra sig över ekonomin utan kan ägna allt fokus på sitt sjuka eller skadade djur.

Det finns ett stort antal försäkringsbolag att välja på och här nedan hittar du länkar till respektive bolags hemsida.

FOLKSAMlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Som Folksam kund får du en reducerad självrisk när du anlitar Distriktsveterinärerna. Vi direktreglerar mot Folksam.

AGRIAlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Agria Djurförsäkring är ett specialistbolag för djurförsäkringar som strävar efter att skapa trygghet för djur och djurägare. Våra kärnvärden är specialistkunskap, djurvänlighet och empati. Vi har ett stort engagemang i djurens hälsa och har forskningsprogram för hållbara, friskare djur. Vi direktreglerar mot Agria.

DINA FÖRSÄKRINGAR länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster- Dina Försäkringar är det gemensamma varumärket för 13 lokala och fristående försäkringsbolag runt om i Sverige. Vi finns på nära femtio platser, från Lund i söder till Luleå i norr. Vi försöker göra försäkring mindre krångligt men fortfarande erbjuda produkter med ett stort innehåll. Vi direktreglerar mot DINA FÖRSÄKRINGAR.

IF...länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Lugn, vi hjälper dig. Vi direktreglerar mot IF.

Svelandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Sveland Djurförsäkringar är ett kundägt bolag med över 100 års erfarenhet i branschen. Vi sätter alltid dig och ditt djurs hälsa främst. Vi direktreglerar mot Sveland.

Modernalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Moderna Djurförsäkringar har försäkringar för Hund och Katt. Vi månar om hundägare, kattägare och uppfödare. 

Svedea länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster- ny utmanare inom djurförsäkring På Svedea har vi för vana att inte göra som alla andra. Därför är våra hund- och kattförsäkringar bland annat de första med fri flytträtt och dessutom har vi slopat karensen när du tecknar ny försäkring. Läs mer om detta och våra andra fördelar på svedea.se. Vi direktreglerar mot Svedea.

ICA Försäkringlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - Vi direktreglerar mot ICA Försäkring.