Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Legitimerad djursjukskötare till Kungsbacka

Arbetsuppgifter

Som djursjukskötare hos oss jobbar du på daglig basis i team med veterinär och djurvårdare. Du har tillsammans med ditt team ansvar för de arbetsuppgifter som behöver utföras under dagen och arbetar prestigelöst med målet att våra patienter, kunder och inte minst vi själva ska trivas, må bra och ha kul på jobbet varje dag.
Då mottagningen inte är så stor, roterar vi på olika arbetsuppgifter och då vi jobbar med många djurslag kan arbetsuppgifterna vara varierande, ditt ansvarsområde är dock i första hand narkoser för tand- och operationspatienter. I din roll hos oss vill vi gärna att du säger vad du tycker, berättar om tidigare erfarenheter och kommer med idéer för att vi ska kunna utvecklas tillsammans.
Vi jobbar kontinuerligt med kompetensutveckling och att du utvecklas på ditt arbete ser vi som vår bästa investering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare. Alternativt du som är djurvårdare nivå 3. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du tycker om mötet med människor och du förstår att grunden till allt arbete är bra och långsiktiga relationer. Du förstår att dagen inte alltid blir som man tänkt sig när man jobbar med djur och att man ibland måste planera om, och tycker faktiskt att det är lite av charmen med jobbet.

För att söka denna tjänst krävs utbildning som djursjukskötare alt. djurvårdare nivå 3. Goda kunskaper i svenska och god datorvana är också grundläggande krav. Vi genomför löpande urval och intervjuer.

För ansökningar som inkommer sent i juni kan kontakt dröja pga semestrar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Dagtid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Om Jordbruksverket

Distriktsveterinärerna som är en del av Jordbruksverket finns över hela landet och har som uppdrag att bidra till ett gott djurskydd samt säkra tillgången till veterinär service. Förutom att vi levererar samhällstjänster inom smittskydd- och djurskydd erbjuder vi kvalificerad allmänpraktik för smådjur, häst och lantbrukets djur.

I Kungsbacka har du naturen runt knuten, havet i väster och Göteborg en halvtimma bort. På mottagningen arbetar 13 veterinärer, 2 leg. djursjukskötare, 3 djurvårdare och en teamledare. Vi behöver nu stärka upp vår bemanning med ytterligare en leg. dss, alt dv nivå 3 med narkosvana. Förutom smådjursverksamheten bedrivs fältverksamhet på häst och lantbrukets djur. Smådjursverksamheten består av profylaktiska åtgärder, akutfall, medicinska utredningar, kirurgi och tandvård. Vi utför röntgen och ultraljudsundersökningar, operationssalen och tandsalen är utrustad med inhalationsnarkos och vi har ett välutrustat lab.

Ansökan

  • Sista ansökningsdag: 2024-06-30
  • Arbetsgivarens referensnummer: 7.1.6-08158/2024

Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!