Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Receptionist till nordvästra Skåne

Arbetsuppgifter

Som en viktig del av vårt team kommer du att ha varierande arbetsdagar, där vissa består av bokade besök och andra är
akutbaserade.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara kundmöten, i receptionen och i telefon. Även att assistera veterinär i vissa administrativa saker och ibland även med patienterna. Det förekommer vissa administrativa uppgifter såsom fakturahantering, beställningar bland annat.

Vi uppmuntrar och stödjer din personliga utveckling genom att tillhandahålla nödvändiga verktyg för din professionella tillväxt såsom våra introduktionskurser och personliga kompetensplan med mera.

Samarbetet med övriga kollegor är nära, och vi fördelar arbetet för att säkerställa en optimal arbetsdag för alla.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av kundbemötande och vi ser gärna att du har ett stort intresse för djursjukvård. Vi har ett specifikt behov av personal som brinner för att ge god service och ha en hög kvalitet i sitt arbete. Du är en person som trivs med utmaningar, samtidigt som du värdesätter en stabil grund att stå på. Ditt engagemang, vilja att hjälpa, önskan om personlig utveckling och förmåga att se möjligheter är egenskaper vi värdesätter högt.

För att söka denna tjänst krävs utbildning eller erfarenhet av liknande serviceyrke. Goda kunskaper i svenska, B-körkort och god datorvana är också grundläggande krav. Vi genomför löpande urval och intervjuer och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Dagtid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Om Jordbruksverket

Distriktsveterinärerna som är en del av Jordbruksverket finns över hela landet och har som uppdrag att bidra till ett gott djurskydd samt säkra tillgången till veterinär service. Förutom att vi levererar samhällstjänster inom smittskydd- och djurskydd erbjuder vi kvalificerad allmänpraktik för smådjur, häst och lantbrukets djur.

Vår fina, helt nybyggda mottagning ligger i Klippan och härifrån utgår vi också med våra bilar, vi har verksamhet i hela
nordvästra Skåne.

Vi erbjuder högklassig smådjurssjukvård, inklusive akutfall, medicinska utredningar, operationer och tandvård. På vår
mottagning upplever du en nära samarbetsmiljö där vi arbetar tätt tillsammans och har möjligheter att utvecklas både
individuellt och som team. Vi är stolta över vår moderna utrustning, inklusive ultraljud, röntgen och tandröntgen.

Hos oss är våra kunder centrala, och vi värnar om att skapa en familjär atmosfär med dem. Med ett omfattande
patientunderlag strävar vi ständigt efter att erbjuda bästa möjliga vård till dem som söker vårt stöd.

Ansökan

  • Sista ansökningsdag: 2024-06-11
  • Arbetsgivarens referensnummer: 7.1.6-08069/2024

Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!