Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Receptionist till Stenungsund

Arbetsuppgifter

Den vi söker till receptionstjänsten är någon som är social, serviceinriktad och gillar att ha det första mötet med våra kunder. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att bemöta kunder via telefon, mail och på plats i receptionen. Vi söker dig som verkligen brinner för att vara djurägarnas första kontakt och som trivs i din roll som receptionist. Försäljning av foder ingår, utbildning finns att få av våra leverantörer. Det kan även förekomma djurvårdande arbetsuppgifter på häst och smådjur samt städ/tvätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar att arbeta i ett högt tempo och som kan jobba självständigt men även tycker om att samarbeta med övriga kollegor. Du skall ha ett bra omdöme, vara kommunikativ, serviceinriktad och inte backa för utmaningar! Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga, datorvana, personlig lämplighet och mognad. Erfarenhet från liknande arbete krävs och teoretisk/praktisk kunskap om smådjur/häst/lantbruksdjur är meriterande. Du skall ha goda muntliga kunskaper i engelska och svenska samt B-körkort.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Dagtid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Om Jordbruksverket

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Som distriktsveterinärer arbetar vi på uppdrag av privatpersoner, företag och myndigheter. Vi erbjuder samhällsbärande tjänster för akut djursjukvård, smittskydd och förebyggande insatser för en god djurhälsa. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe. Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket.

I Stenungsund har vi en blandad praktik med många olika djurslag. Fördelningen är ca 40% smådjur och 50% häst och 10% produktionsdjur. På smådjur gör vi allt från vaccinationer till tandbehandlingar och operationer. På produktionsdjur jobbar vi bland annat med kastrationer, avhorningar, provtagningar och akutvård. På häst kan det till exempel vara tandbehandlingar, hältutredningar, kastrationer, vaccinationer och besiktningar. På hästkliniken har vi tillgång till endoskop/gastroskop, röntgen, ultraljud och objektivt rörelseanalyssystem. Det finns blodanalysmaskiner i ett mindre lab.

Ansökan

  • Sista ansökningsdag: 2024-06-25
  • Arbetsgivarens referensnummer: 7.1.6-09493/2024

Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!