Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Legitimerad djursjukskötare till Karlskrona

Arbetsuppgifter

Hos oss på Distriktsveterinärerna Karlskrona är det oftast tre veterinärer i tjänst på smådjursmottagningen varje dag tillsammans med djurvårdare och leg djursjukskötare. Det är en trygghet att vara många kollegor som hjälps åt om frågeställningar uppstår. Vi har både planerad och akut verksamhet under dagen. Tre dagar i veckan har vi planerade operationsdagar.

Arbetsuppgifterna varieras med att bland annat hålla narkoser, utföra PTR, ta blodprover, svara i telefon, ta emot kunder och städa under och efter dagens arbete m.m. Vissa dagar har du ansvar över en egen bokningslista som kan innehålla t ex vaccinationer, hankattskastrationer, seriebehandlingar mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare och liksom vi gillar att arbeta tillsammans för att kunden ska få en positiv upplevelse av besöket.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du liksom vi gillar att arbeta tillsammans för att kunden ska få en positiv upplevelse av besöket. Du är ambitiös, har en positiv inställning och vill utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du bör ha lätt för att samarbeta och tycker om mötet med människor och du förstår att grunden till allt arbete är bra och långsiktiga relationer. Du förstår att dagen inte alltid blir som man tänkt sig när man jobbar med djur och att man ibland måste planera om, och tycker faktiskt att det är lite av charmen med jobbet.
Goda kunskaper i svenska och god datorvana är också grundläggande krav. Vi genomför löpande urval och intervjuer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: Tillsvidare
  • Arbetstid: Schema
  • Tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Omfattning 75-100 %
  • Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Om Jordbruksverket

Är du beredd att jobba i en samhällsbärande verksamhet? Är du legitimerad djursjukskötare och vill ingå i ett team med hög kompetens som hjälps åt i alla lägen. Då är detta en spännande utmaning för dig!

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Som distriktsveterinärer arbetar vi på uppdrag av privatpersoner, företag och myndigheter. Vi erbjuder samhällsbärande tjänster för akut djursjukvård, smittskydd och förebyggande insatser för en god djurhälsa. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe. Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket.

Välkommen till Distriktsveterinärerna Karlskrona
Vi söker en djursjukskötare till vår fina mottagning med framförallt smådjurs- och hästverksamhet men även en del nötpraktik.
Vår smådjursmottagning består av operationsavdelning med gasnarkos och dentalröntgen och poliklinik med röntgen, endoskop, ultraljud och lab med full utrustning.
På hästmottagningen finns undersökningsspilta, ultraljud, röntgen, endoskop och full tandutrustning. Det finns även tillgång till ridhus.
På mottagningen arbetar i nuläget nio veterinärer, tre legitimerade djursjukskötare och fem djurvårdare.
Vi är ett glatt gäng som jobbar bra tillsammans och hjälps åt i alla lägen.

Mottagningen ligger väldigt vackert i en gammal ladugård i Lyckeby alldeles i utkanten av den fina kuststaden Karlskrona. Staden är uppbyggd på öar och är en populär semesterstad under sommaren.

Ansökan

  • Sista ansökningsdag: 2024-06-10
  • Arbetsgivarens referensnummer: 7.1.6-08259/2024

Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!