Distriktsveterinärerna logotyp

Du har inga favoriter

Distriktsveterinärerna logotyp

Djurvårdare till Flen

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en medlem till vårt team i Flen. Dina arbetsuppgifter innefattar att se till att hygienen på mottagningen hålls på rätt nivå vilket innebär städ, tvätt och instrumentvård. Det innefattar också beställningar och att stötta övrig personal i deras arbete. Receptionsarbete och bemanning av våra mottagningstelefoner ingår.
Du ansvarar för egen administration och är en viktig del av våra mottagningars dagliga drift.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är djurvårdare nivå 2 eller 3. Du är positiv och arbetsvillig, du behöver vara trygg med att arbeta självständigt efter instruktion och ha en god samarbetsförmåga. Flexibilitet och förmåga att leda dig själv är viktigt då du kommer ha många olika arbetsuppgifter och arbetsledning sker ofta på distans.

Anställningsform

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Heltid / deltid
  • Löneform: Månadslön
  • Varaktighet: 6 månader eller längre
  • Arbetstid: Schema
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Om Jordbruksverket

Är du beredd att jobba i en samhällsbärande verksamhet? Då är detta kanske en spännande utmaning.

För att alla djur i Sverige ska få förutsättningar att leva ett så bra liv som möjligt finns Distriktsveterinärerna. Med beredskap dygnet runt, mottagningar över hela landet och unik kunskap om djurhälsa bidrar vi till sundare djur och ett tryggare liv. Vi arbetar med privatpersoner, företag och myndigheter och vi erbjuder tjänster för akut djursjukvård, smittskydd samt förebyggande insatser för en god djurhälsa. Vi är en del av Jordbruksverket.

Vi står upp för en etisk djursjukvård, vi är engagerade och gör det lilla extra för kunden eller en kollega. Vi gör skillnad och skapar värde i varje kundmöte. Med djuren och djurägarna i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe.

Arbetsplatsen är på vår mottagning i Flen.

Ansökan

  • Sista ansökningsdag: 2024-07-28
  • Arbetsgivarens referensnummer: 7.1.6-11002/2024

Vi bryr oss om vår personal. Därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder, löneväxling, friskvårdsbidrag och företagshälsovård. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!